Vakre kvinner bilder av norske jenter

vakre kvinner bilder av norske jenter

Denne finnmarksjenta er etter all sannsynlighet mye bedre trent enn deg. Sjekk bloggen hennes her. Bloggeren Stina Marie er 22 år, og sjarmerer både med smil og ord. Du kan lese bloggen hennes her. En del av juryen mener at hennes lagvalg i engelsk fotball diskvalifiserer, men han ble nedstemt. Her er bloggen hennes. Cosplayer som ble kjent over den store viden verden på grunn av sin likhet med en viss GOT-person.

Jenny fyller 30 år neste år, men hun fyller fortsatt våre hjerter med ett av de mest sjarmerende smilene i Norge. Veldig god på Snapchat tingjegliker , og fin på Instagram. En moderne sosial medie-dronning! Motebloggeren leses ikke av like mange som før, men er fortsatt populær i motekretsene.

En av Norges beste snowboarder er ei rå dame med et herlig smil. Hva er det ikke å like? Vi savner deg på Newton, men heldigvis er du fortsatt på skjermen i diverse programmer! Vår neste store superstjerne? Julie Bergans blogg kan du lese her , og er venninnen til Astrid Smedplass. Du er så flink til å bruke «makten» din på riktige måter Caroline! Her er både unge åringer og åringer, med store eller små pupper, og slappe eller stramme rumper. Hvis kvinner med et alvorlig fedmeproblem skulle vært avbildet noe jeg tviler på at kunne skjedd , ville det fremmet noe som er veldig usunt og direkte farlig.

Alle kvinner er fantastiske uansett fasong, spør du meg — enten de er på bildet eller ikke! Fantastisk initiativ og et flott resultat Caroline! Det jeg også liker med dette innlegget, selv om det ikke er poenget, er at det beviser at mange norske jenter er på nivå med både berømte skuespillere, artister og modeller når det kommer til kropp.

Ofte føler jeg at artikler i blader og på nett fremstiller disse kvinnene som gudinner som ligger ti hakk over alle oss dødelige, og at de lever på ekstreme dietter og med ekstreme treningsopplegg for å oppnå drømmekroppen.

Dette gjelder selvfølgelig i enkelte tilfeller, men som regel er det ikke sånn at disse skjønnhetsikonene ser så utrolig mye bedre ut enn du og jeg. Alle kvinnene i collagenet ser fantastiske ut, og mange av dem er, i likhet med Caroline selv, på nivå med verdens desidert flotteste.

Selv både trener jeg og spiser sunt, og får ofte høre at jeg ser fantastisk ut. Litt out of topic, men jeg måtte bare si det. Det var nemlig det jeg satt igjen og tenkte: Fy søren så mange flotte damer det finnes i Norge!

Nå er jeg sikkert eneste gutt som kommenterer her utrolig hvordan vi plutselig havner på en nettside når vi hører ordet «bikini»…. Dette var slett intet «normalt» utvalg av norske jenter.

Jeg telte fem jenter totalt som hadde litt ekstra materiale å bære på i forhold til normen, og disse fem er ikke engang i nærheten av å være tjukk. Resten er nesten utelukkende jenter høyt oppe på «perfekthetsskalaen» hva kroppstype angår. Med andre ord; dersom dette skal være en collage av normalen, er det ikke i nærheten av å tjene sin hensikt.

Dersom jeg var jente og hadde noen kilo til overs, ville jeg heller vært mer redd for å vise meg frem i bikini etter å ha sett denne collagen enn før. Alt denne collagen beviser, er at jenter med en tynn og fin kropp har meget lav terskel for å sende inn bilde av seg selv i bikini, mens jenter med noen kilo ekstra eller sågar normal kroppsfasong vegrer seg.

Da har dere misforstått begge to: Jeg må dessverre si meg enig med Steven. Noe som for all del ikke er negativt i utgangspunktet, men som virkelig sender feil signal til mange.

Da hadde effekten av dette innlegget vært så utrolig mye bedre! Med det sagt — samtlige av jentene som var avbildet var utrolig vakre — dere kan være superstolte!!

Den kan dere se her. Og det sier jo litt når hun har mange tusen lesere hver dag, og bare rundt jenter turte å […]. Noen litt fyldigere enn andre, men likevel helt normale og de fleste slanke. I mine øyne da!: Men sendte ingen større inn, så sendte vel ingen større inn.. Fantastisk tiltak du har satt igang: Her var det mange sunne, flotte kvinnekropper! Jeg heier på at man skal være stolt av kroppen sin uansett form og fasong — og ikke være redd for vise den frem! Hva har BMI å si om du er feit?

Veldig lite… Alle disse jentene er jo skikkelig slanke, uansett om de er har en BMI på over Det bil vel sikkert si at du har utrolig masse muskler, for BMI er bare kroppsvekten din, ikke fettet ditt.. Og hvis du har masse muskler, veier du mer som tilsier at MBI-en din er mest sannsynlig høyere! Alle disse jentene var jo klin lik nesten, noen unntak. Caoline, du kunne jo holdt det litt lenger åpent, for det er jo ikke bare og bare å sende inn et bilde av seg selv hvis du er større enn andre, noen vil faktisk tenke gjennom det før de poster det på Norges største blogg… så… men uansett, greit konsept, men litt fail!

Du kan virkelig ikke si at alle disse kvinnene er klin like. Det kan du bare ikke. For det er ikke annet enn løgn. Jeg må si jeg synes dette var et flott tiltak og forsøk. Men de bildene du viser her er bilder av år gamle jenter de fleste av dem med flat mage og smale bein.

Jeg fant i alt 3 personer som kanskje var litt store, men de var ikke store som i xxl, ser ihvertfall ikke slik ut på bildene. Jeg hadde gledet meg til dette innlegget for å kunne se at det var flere enn meg som ikke hadde flat mage, men så vises det omtrent kun jenter med flat mage.

Jaja, håper du kan få til en ny collage med mer variert innhold og ikke bare de xxs jentene. Må rose deg likevel Caroline for å du gidder, og for at du ser kvinnekroppen fra flere perspektiv. Selv om du er en fantastisk godt rent kvinne uten noen grunn til å være redd for å vise deg i bikini synes jeg det er flott at du snakker godt om alle de med litt ekstra fett.

Du er ei herlig jente Caroline, stå på! Husk at jeg egentlig ikke skylder på deg for at det er flest bilder av jenter med flat mage.

Jeg er fullt klar over at du tok de første 95, det har jeg full forståelse for. Synes kanskje at alle de som sendte inn bilder av de «Perfekte» kroppene sine burde tenke litt over hvordan det påvirker andre. Så full creds til Caroline! Det er ingen her som er under 18!

Og den eldste er over 50, så for henne må det være fantastisk å høre at hun ser såpass ung ut. Det er damer her i strl. Det at du ikke synes det, viser bare at jeg har lykkes med innlegget, for det er nettopp det jeg ville bevise: Da beklager jeg for at jeg fikk feil inntrykk av bildene.

Og det er ikke bare jeg som synes at det er lite variasjon, men det er vel ikke noe feil her i gården så, good work! Jeg er med i denne collagen, og jeg har absolutt ikke flat mage og er misfornøyd med kroppen min, og gjorde dette for å gjøre meg selv litt tøffere, og prøve å bli fornøyd med den kroppen jeg har. Bare fordi folk har flate mager så kan det være andre ting på kroppen som plager en.

Jeg drømmer om den flate magen til bestevenninnen min, mens hun drømmer om å ha mine pupper og lår, fordi hun eier ikke former. Så ikke kom her å kritiser oss, når det her er noe som mest sannsynlig bryter alles egen komfortsone. Stolt av at jeg sendte inn bilde av meg selv, og hvis du faktisk sier at «alle» her har flat mage, så tusen takk, det er første gang i mitt liv at jeg har hørt det. Takk Caroline, for dette nydelige innlegget. Et kjempe flott initiativ fra deg Caroline!

Det forteller vel at de som har sendt inn bilder i hovedsak er unge, tynne og fornøyd med kroppen sin, mens de som er misfornøyd unngår å sende inn. Men dette er jo ikke noe du kan ta på din kappe, jeg synes selve oppfordringen du kom med var flott!

Det er kvinner her fra i de fleste størrelser, men det virker ikke som alle ser det. For en flott samling av bikiniklare jenter — i alle fasonger! Vil bare si tusen takk for at du tok med bildet av meg! Alle kommentarene over både positive og negative om bildene, ga meg den siste boosten jeg trengte for virkelig å elske kroppen min!

Det fine med det er at vi alle synes de ser så flotte ut, at vi ikke tenker over det engang!: Flott tiltak, og for dere som ikke finner annet enn det dere tror er xs, ta et bilde av dere selv og sammenlign med disse — så ser dere nok at forskjellene ikke er så store likevel!: Nei, jeg vet det! Er så lei for det! Det var helt tilfeldig de siste 3 som ikke kom med, jeg samlet alle i en mappe og gikk systematisk nedover til det ikke var plass til flere.

Så jeg var en av de 3: Kanskje neste gang ja: D Veldig flott initiativ uansett!!! Du er flink, Caroline: Stor inspirasjon i hverdagen.

Både når det gjelder trening og kosthold: Jeg har ikke noen bikinibilder av meg selv og fikk derfor ikke sendt inn, men hadde jeg hatt liggende hadde jeg vært med! Jeg er drøyt 30 år, hardt-trenende og hardtarbeidende.

Liker ikke alltid kroppen min, men er fornøyd med det jeg har skapt gjennom hard trening. Jeg digger collagen, og syns den representerer det som var meningen: Jeg tar av meg….

Dere er tøffe jenter, og ikke minst vakre! Dere som «klager», er dere klar over at dere er med på å skape kroppspress? Hva mener dere er den riktige kroppsfasongen og -størrelsen? Jeg håper ingen av dere som har sendt inn bildene tar dere nær av sånne kommentarer, for dere skal vite at dere er et forbilde for oss andre på at vi skal være stolte av det vi har å ikke være redd for å vise oss frem.

Bildene hadde nok gitt ett bedre inntrykk hvis de hadde vært i full størrelse, men til og med jeg ser at det er forskjell på disse kroppene. Kan man sende inn enda — hvis du kunne tenkt deg å lagd en til? Synes å lese alle disse dritt-kommentarene blir for dumt… Alle klager over at Caroline kun har lagt med bilder av jenter med fine kropper, men det var jo de som sendte inn bildene.

Kan hende de ikke synes de har fine kropper? Men flott at de får beskreftelse på at de har det da. Uansett — bra tiltak Caroline! Synes du skal gjøre det igjen! Når man etterspør frivillige til en bildesamling som dette så er det klart at det blir en liten skjevfordeling! Det må man jo regne med. Og utvalget er jo ikke representativt, men Caroline sa heller aldri at det skulle være det! Det var jo de 95 første som fikk komme med, og det er jo bare tilfeldig hvem som sitter og leser bloggen på det tidspunktet Caroline poster innleggene sine så..

Selv om det ikke var så mange super-overvektige i denne bildeserien, så er det mange ulike kropper her. Og alle har forskjellige former og fasonger. Så hvorfor er dere så opptatt av vekt? Det går jo an å ha komplekser selv om man er tilsynelatende tynn… Som Caroline selv skrev, så er det mange som har slitt med spiseforstyrrelser her. Og det er flott at både de som har slitt med under- og overspising stiller opp. Jeg synes det er beundringsverdig! Dette innlegget handlet jo primært om helse og at man er fornøyd med den man er i DAG!

Så hadde du vært fornøyd, så hadde du nok sendt inn et bilde du også… Og da ville det kanskje ha vært større variasjon, hvem vet? Dette tror jeg faktisk er ditt aller beste innlegg, og jeg har fulgt bloggen din i minst tre år. Jeg blir rett og slett veldig stolt av norske kvinner, jeg vet at skandinaviske jenter er kjent som verdens peneste, og her er bildebeviset. Helt enig kjempe bra innlegg! MEN hvor har du fra at skandinaviske jenter er kjent for å være verdens peneste.?

Det varierer sikkert alt etter hvor folk kommer i fra. For noen er vel svenske damer verdens vakreste, og noen andre er norske damer verdens vakreste.. Nettopp — og noen liker svensker, noen liker norsker og noen liker hverken svensk eller norsk, men noen langt andre nasjonaliteter: For et flott innlegg, Caroline! Du er virkelig et fantastisk menneske som velger på bruke din posisjon til å inspirere andre i forhold til kosthold og trening hver eneste dag, og nå til å hjelpe andre til å sette pris på kroppen sin.

... Vakre kvinner bilder av norske jenter Her skal Bildet blir slettet om personen er naken eller er kun iført undertøy. Så hvorfor er dere så opptatt av vekt? Bjørge 6 år siden. Ofte føler jeg at artikler i blader og på nett fremstiller disse kvinnene som gudinner som ligger ti hakk over alle oss dødelige, og at de lever på ekstreme dietter og med ekstreme treningsopplegg for å oppnå drømmekroppen. Amatør porno ubeskyttet samleie rett før mensen Distance entre toi et les femmes? Se nakne sexy damer som kler av seg live. Lone Norås Fitness og blogging.

: Vakre kvinner bilder av norske jenter

Porno med eldre damer stockholm escort Sweden escort service mold escorts
Vakre kvinner bilder av norske jenter 381
Free cam to cam sex møteplassen single Du kan lese bloggen hennes. Copyright - All rights reserved. Jeg er 22 r og. Jeg har funnet tilbake til gode gamle meg og det gir SÅ mye glede og overskudd. Egne regler for Jenter: Julie Bergans blogg kan du lese herog er venninnen til Astrid Smedplass.
Tantra massage studio chat usa 512
Thai damer i norge real escort reviews 139

Vakre kvinner bilder av norske jenter

8. mar se svensk pornostjerne thai massasje vestfold bilder sex kåte bilder escort chat erotisk massasje i oslo hjøntvet norske sexy jenter kvinne søker 11 Aug Videos Dame Søker Sex Avløisa Pene Nakne Damer Vakre Kvinner. Norske og eksotiske jenter gjør alt helt gratis for alle som har lyst å være med! Disse nakne fine damene kler av seg direkte mens du ser på - bildene viser alle. apr For ikke å snakke om de fine ordene dere la ved hvert bilde ♥. Under er altså et knippe av Norges kvinner, nærmere bestemt 95 bilder. . at mange norske jenter er på nivå med både berømte skuespillere, Med det sagt – samtlige av jentene som var avbildet var utrolig vakre – dere kan være superstolte!!.

Female escort service escorts oslo